Cei de la Epson au trasformat Dezavantazele in Avantaje!        

     Cei care au avut de a face cu mai multe mărci şi modele de imprimante de-a lungul timpului, ştiu că Epson se confruntă cu un handicap în materie de viteză de listare a documentelor, pe care îl compensează însă din plin prin calitatea excepţională de tipărire a fotografiilor. De asemenea, Epson şi-au mai creat în trecut prostul renume de a furniza unele dintre cele mai costisitoare consumabile. Producătorul a schimbat însă radical regulile jocului în urmă cu aproximativ 3 ani, când au lansat primele lor echipamente CISS, puse în evidenţă de costurile de tipărire infime.         

 

               Multifunctional Epson L850 InkJet CISS Color  

           Prezentare generala
     Imprimare de fotografii la cost scăzut
     Cu L850 imprimarea este accesibilă şi are un cost scăzut. Fiecare set de patru recipiente de cerneală de mare volum poate imprima până la 1.800 de fotografii de 15x10 cm1, la un cost pe fotografie extrem de redus.
Imprimare Epson de calitate


     L850 utilizează cerneală Epson originală şi tehnologia Epson Micro Piezo pentru a produce imprimări de calitate în mod constant. Vitezele mari de imprimare foto, de aproximativ 12 secunde pentru fiecare fotografie de 10x15 cm2 vă asigură că nu veţi aştepta prea mult până la finalizarea lucrărilor de imprimare.

Epson L850 Geolex
     Cu această imprimantă foto ITS A4 puteţi imprima cu uşurinţă fotografii la calitate Epson şi cu costuri scăzute de pe carduri de memorie sau direct de pe camere prin PictBridge. Ideală pentru fotografii care utilizează astfel de imprimante la evenimente sau în studio, L850 oferă imprimare foto fiabilă şi de calitate superioară împreună cu funcţii mai avansate, precum scanerul, ecranul LCD şi printarea de CD-uri/DVD-uri.


     Uşor de utilizat şi fiabilă
     Sporiţi productivitatea şi reduceţi timpul pierdut imprimând fără probleme. Recipientul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale sau de la terţi. Recipientele de cerneală Epson originale facilitează reumplerea rezervorului de cerneală cu ajutorul etichetelor clare şi duzei fără scurgeri. L850 are recipiente de cerneală de 70 ml şi este livrată cu garanţie de 12 luni (sau 3.000 de pagini) ce vă asigură că veţi fi ajutaţi în cazul apariţiei unor probleme. Ecranul LCD de 6,9 cm permite imprimarea şi scanarea simplă şi convenabilă fără PC.

 

     Caracteristici esenţiale
•    Calitate Epson: Recipient de cerneală special, care poate fi reumplut
•    Fără stres: Acoperită de garanţia Epson
•    Imprimare fără PC: Utilizaţi ecranul LCD pentru a imprima de pe carduri de memorie şi camere
•    Raport optim calitate-preţ: Cost extrem de scăzut per imprimare
•    Simplu de utilizat: Instalare simplă, fără complicaţii

 

 

Cauta

Lasati-ne un mesaj!

CAPTCHA
Joomla forms builder by JoomlaShine

Contactati-ne!

Braila, Bulevardul Dorobantilor nr.  329 Bis

designed by Geolex Web Design