In cazul in care nu dispuneti de licenta Microsoft, va rugam sa ne contactati pentru o oferta care sa includa si o asemenea licenta!

 

CE ESTE SISTEMUL DE OPERARE?

Sistemul de operare reprezinta partea software a unui calculator (programul de care acesta are nevoie pentru a putea fi utilizat). Fara sistem de operare, calculatorul nu este utilizabil!

 

  • La ora actuala pe piata exista mai multe sisteme de operare cum ar fi: Windows, Linux, Solaris, etc! 
  • Cel mai des folosit sistem de operare este cel produs de compania Microsoft, si anume Windows !
  • Acesta este disponibil pe piata in mai multe variante, clientul avand posibilitatea de a alege ceea ce i se potriveste mai bine!
  • Ultima versiune lansata de Microsoft este Windows 10.

 

Pentru a beneficia de acest pachet de instalare Windows si nu aveti posibilitatea sa aduceti calculatorul in service, va oferim posibilitatea sa venim noi la dumneavoastra sa-l preluam si sa-l aducem inapoi instalat.

 

Ce presupune acest pachet de instalare / reinstalare Windows:

 Reparitionarea hard disk-ului in partitii corespunzatoare unei bune utilizari a calculatorului (doar daca este cazul si se doreste aceast lucru)

Stergerea completa ( formatarea ) unei partitii pe care v-a fi instalat sistemul de operare ( aceasta operatie este necesara pentru o instalare cat mai curata ), cu recuperarea datelor de pe acesta partitie.

 Instalarea sistemului de operare la alegere, eventual noi va propunem ce sistem de operare este mai potrivit pentru calculatorul dumneavoastra.

 Instalarea ultimelor drivere ale componentelor din calculator ( placa video, placa sunet, placa retea, chipset, etc)

 Instalarea de anti-virus si update la zi a acestuia

Instalarea programelor de us zilnic ( mozilla, yahoo messenger, codecuri pentru filme, winamp, winrar, cdburner, odc, utorrent, flash player pentru a vedea filmuletele pe youtube, etc )

 Configurararea programelor astfel incat sa nu consume din resursele calculatorului cand acestea nu sunt folosite.

 Configurarea si optimizarea sistemului de operare ( atunci cand windows-ul porneste greu inseamna ca incarca multe programe la inceput care nu sunt necesare, noi vi le configuram astfel incat sa nu porneasca programele de care nu aveti nevoie la inceput, defragmentarea datelor dupa hard disk, etc)

TARIFE :

 Pentru laptop-uri tariful intregului pachet este de 150 ron.

Pentru calculatoare desktop tariful intregului pachet este de 150 ron.

designed by Geolex Web Design