REFIL CARTUSE LASER

GARANTIESFATURI UTILE

VANZARI CARTUSE

 

 Firma noastra se ocupa si cu refil cartuse. Cu experienta in domeniu, va oferim refil cartuse de imprimante, multifunctionale, copiatoare cu ultima tehnologie din domeniu. 

Centru nostru il gasiti in Braila, Bulevardul Dorobantilor nr.329 Bis Telefon: 0758.052.067

Avem Consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare de care aveti nevoie: HP, CANON, EPSON, LEXMARK, BROTHER, KYOCERA MITA, KONIKA MINOLTA, OKI, SAMSUNG, XEROX.

 Puteti alege intre consumabile Originale sau consumabile Compatibile de inalta calitate.

Pentru noi fiecare client este important, de aceea ne antrenam temeinic in gasirea celor mai eficiente solutii astfel incat toti clientii sa fie multumiti.

 

Intrebari si raspunsuri despre reumpleri si cartuse:

Ce modele de cartuse si tonere pot fi reincarcate ?

Toate marcile cunoscute pot fi rancarcate (jet cerneala sau laser). Tonerele au fiecare culoare separata: negru, albastru, rosu si calben. Unele modele de toner mai contin si rezervor de toner rezidual, care trebuie curatat. Deci, in esenta, toate pot fi reumplute cu succes !

 

 Cartusele laser cu toner pot fi reincarcate in medie de 10 ori, atat cele alb negru cat si cele color. Dupa 3 reincarcari va fi nevoie sa-i schimbam cilindrul pentru a avea un print de calitate, deoarece se uzeaza. Exista cateva modele de cartuse cu toner la care schimbam cilindrul la fiecare refill in parte.

 

Cum pot face sa tiparesc mai multe pagini cu cartusul nou sau reumplut ?

Pentru a tipari mai multe pagini, in primul rand este recomandat sa achizitionati un set de cartuse XL (de mare capacitate). Cartusele XL arata la fel ca si cartusele standard dar contin in interior o cantitate mai mare de cerneala sau praf de toner, in functie de modelul imprimantei (daca este inkjet sau laser). In al doilea rand, din meniul imprimantei puteti seta calitatea printului pe ”draft”. De obicei, imprimanta sau multifunctionalul vine setat pe calitate ”standard” dar daca veti modifica in ”draft”, veti printa cu pana la 30 – 40 % mai multe foi. Deasemenea, ca sa tipariti mai mult, puteti sa nu includeti ”bold” (text ingrosat) si imagini. Producatorii de imprimante si cartuse estimeaza media foilor tiparite la o acoperire de 5 % din coala A4. Fizic in foaie, nu puteti socoti cata acoperire are printul dar daca veti tipari fotografii full color, de exemplu, acoperirea inseamna undeva 80 – 90 %. La un set de cartuse color si negru HP 650, producatorul mentioneaza pentru cartusul negru 360 de pagini la 5 % acoperire si pentru cel color 200 de pagini la 5 % acoperire, deci un total de 560 de foi cu ambele cartuse, la o acoperire de 5 %. Dar daca acoperirea este de 80 % ca in cazul unei fotografii, numarul de pagini printate va fi 35 de fotografii A4 (daca sunt A5 – 70 de fotografii ; daca sunt A6 – 140 de fotografii). Insa, daca veti fi economi si veti acoperii foaia cu mai putin de 5 % de cerneala sau toner, automat veti putea printa mai mult de 560 de foi. Sper ca ati inteles ideea!

 

Cat costa refil sau reconditionare unui cartus ?

La cartusele cu toner folosim toner premium si pretul este in functie de modelul echipamentului dumneavoastra (imprimanta, multifunctional, fax sau copiator). Pentru un pret, va rugam sa ne contactati si sa ne comunicati modelul echipamentului sau codul cartusului.

 

Ce inseamna reincarcarea unui cartus de toner laser ?

Reincarcarea unui cartus laser se realizeaza la sediul firmei noastre de catre specialistii nostri.

 Cartusul este desfacut, curatat si aspirat de tonerul rezidual, apoi se umple cu toner de calitate superioara, (in unele cazuri se va schimba cilindrul si cipul), se curata lamela de stergere, se amorseaza cu pudra speciala, dupa care se cosmetizeaza, se asambleaza la loc, urmand ca, clientul sa fie sunat sa vina sa ridice cartusul proaspat refilat sau daca doriti se poate livra direct la adresa specificata de dumneavoastra.

 Va rugam ca transportul cartusului sa se realizeze cu grija deoarece exista riscul zgarierii cilindrului, la manipulari necorespunzatoare. 

Cand aduceti cartusul la reincarcare sau atunci cand il ridicati, folositi intotdeauna pungi inchise la culoare, pentru a nu patrunde lumina.

 

Trebuie schimbat cipul de fiecare data cand reincarc cartusul laser ?

Da, la cartusele laser care sunt prevazute cu cip, firma noastra inlocuieste cipul cu unul nou pentru ca imprimanta dumneavoastra sa functioneze fara nici un fel de problema. Cartusul va functiona ca unul nou. Imprimanta va detecta nivelul de toner corect.

Firma dumneavoastra ofera garantie pentru serviciile de refill la cartuse  laser ?

Da, oferim garantie. Orice problema aveti, o vom rezolva. Cartusele reumplute la noi trebuie sa functioneze ca unele noi originale. In caz ca totusi intampinati probleme, vom aplica garantia care consta in: remedierea defectului, umperea unui alt cartus gratuit sau scaderea banilor platiti pentru reumplere din pretul unui cartus nou.

 

Este mai rentabil cumpararea unei imprimante noi in locul unui set nou de cartuse ?

Nu, categoric nu ! Multi clienti de-ai nostri au falsa impresie ca este mai rentabil achizitionarea unei imprimante noi in locul unui set nou de cartuse deoarece pretul imprimantei, in unele cazuri, este mai mic. Total gresit ! Trebuie sa achizitionati 3 - 4 imprimante ca sa scoateti cu cat un rand nou de cartuse deoarece imprimantele noi vin cu cartuse demo (starter) care sunt umplute doar cu 20 – 30 % cantitate de cerneala sau toner. Cele mai avantajoase sunt cartusele de mare capacitate (cele in varianta XL) cu care se pot tipari mai multe pagini.

 

 

Cauta

Lasati-ne un mesaj!

CAPTCHA
Joomla forms builder by JoomlaShine

Contactati-ne!

Braila, Bulevardul Dorobantilor nr.  329 Bis

designed by Geolex Web Design